تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ ۱۴۰۲/۵/۲۸ | کد خبر: 173800 | منبع: | پرینت |
بیش از بیست بانوی هنرمند در پایتخت با راهاندازی یک نمایشگاه، آثار نقاشیشان را به نمایش گذاشتهاند.
به گفته برگزار کنندگان این نمایشگاه، هدف از راهاندازی ایننمایشگاه ایجاد انگیزه و نمایش توانمندی بانوان در آفرینش هنری است.
راحله، مسوول نمایشگاه به طلوعنیوز گفت: «آثار تقریبا ۲۰ الی ۲۴ نفر از دختران به نمایش گذاشته شده در پهلوی این نمایشگاه نقاشی ما مزیتهای دیگری هم دارد چون ما نمایشگاه دیگری کتاب هم داریم بازدید کنندهها میتوانند هم از نمایشگاه نقاشی لذت ببرند و هم از کتاب.»
از سویی هم، شماری از بانوان هنرمند که اثرهای نقاشی شان را به دید عموم گذاشتهاند خواهان پشتیبانی و توجه امارت اسلامی از کارهای هنری شان هستند.
فروزان، هنرمند، گفت: «در افغانستان دختران هنرمند زیاد داریم که فعالیت کرده نمیتوانند در هم چین شرایطی ولی ما خواست ما این است که در هر شرایطی تسلیم نشوید و در همچو نمایشگاههایی اشتراک بکنید و هنر تان را به سطح جهان به تصویر بکشید.»
حسنا اسلمی، هنرمند دیگر افزود: «خواست ما از امارت این است که هر چی زودتر در مکاتب و پوهنتونها را به روی دختران باز کند.»
همزمان با این، شماری از بازدید کنندگان با استقبال از ایجاد چنین نمایشگاه از حکومت سرپرست میخواهند تا زمینه کار را برای بانوان در کشور فراهم سازد.
فهیمه جعفری، میگوید: «هدف من از اشتراک در این گالری این بود که از نزدیک ببینم دخترانی را که محدود شده بود دخترانی که با شرایط سختی تنوانسته اند بدرخشند خواستم از نزدیک ببینم استعداد دختران افغانستان را و خلاقیتهای شان را.»
سمیه جعفری، در این باره افزود: «لطفا زنان را به رسمیت بشناسید این درست نیست که مردان کارکنند و زنان در خانه بشینند وقتی که می؛گویند حقوق زن و مرد مساوی است باید به آن توجه نیز کنند.»
زهرا احمدی، بازدید کننده، گفت: «همه این دختران از درس بازماندهاند و نمیتوانند درس بخوانند ولی ناامید نشدهاند و از هر دری که باز شده آنها دست گذاشته و برای آن تلاش کردهاند نقاشیها و کارهای هنری شان را به نمایش گذاشتهاند و تنوانستهاند که حد اقل در این راه مفید تمام شوند.»
بر بنیاد گفتههای مسوولان این نمایشگاه، در کنار آثار نقاشی، بیش از ۲۵۰ جلد کتاب به نمایش گذاشته شده و این نمایشگاه به مدت سه روز به روی بازدیدکنندگان باز میباشد.
کد (5)
>>> من نقاشی های آنها را تماشا کردم. بد نبود. اگر به همین منوال ادامه بدهند،شاید به زودی نقاشی شان به سطح تصاویر نقاشی شده توسط روبات ها برسد.
>>> طالبان با رهنمایی استادان استخباراتی شان بسیار زیرکانه حرکت میکنند.
تمام آزادی و حقوق زنان سلب است اما اجازه دارند که نقاشی کنند و نمایشگاه بر پا کنند چون نقاشی حاصل کار زن مقید در خانه است و همزمان نشان دهنده تفکرات ذهنی بانوان تا اگر مطابق سلیقه طالبانی نباشد فکر مدیریت ذهن زنان را هم طالبان باید بکنند.
>>> نمایشگاه رییس شرکت برق در کجاست؟؟؟؟؟
>>> جورج بوش هم بعد از تقاعد رو به نقاشی آورده است.
میدانید که عکس های کی ها را نقاشی کرده است؟
حامد کرزی،تونی بلیر صدر اعظم سابق انگلستان و انگلا مرکل صدر اعظم سابق آلمان.
معلوم نیست که حامد کرزی چه میکند؟
فکر میکنم که او میخواهد مجسمه جورج بوش را بسازد، اما چون در خانه داکتر عبدالله است. داکتر عبدالله او را اجازه نمی دهد و میگوید که از جورج بوش خوشش نمی آید.
اقلاً یک سال هم مرا نگذاشت که وزیر خارجه افغانستان باشم.
اما جورج بوش میگوید که گناه من نیست.
او با وزیر خارجه من کاندولیزا رایس ملاقات داشت و نمی دانم که او چه گفت و داکتر عبدالله چه گفت.جور نیامدند و در نتیجه کاندولیزا رایس به کرزی گفت که داکتر عبدالله را از چوکی وزارت خارجه برطرف کن.
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است