تاریخ انتشار: ۰۰:۱۲ ۱۴۰۲/۶/۲۳ | کد خبر: 173977 | منبع: | پرینت |
زنان افغانستان در ترکیه، آلمان و آمریکا گفته اند که حس میکنند جامعه جهانی به آنها «خیانت» کرده، اعتماد در پایین ترین سطح قرار دارد و آنها خواستار اقدامات مشخص هستند.
ریچارد بنت نماینده ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر برای افغانستان در پنجاه و چهارمین نشست شورای حقوق بشر ملل متحد در جنوا از طالبان خواست در سیاست های خود تجدیدنظر کنند.
نماینده ویژه ملل متحد در امور حقوق بشر در افغانستان گفت، دو سال پس از تصرف قدرت توسط طالبان می گذرد و مردم این کشور سختیهای بیشتری را تجربه میکنند.
بنت افزود که مردم این کشور با بحران بشری روبرو اند و با رژیمی سرو کار دارند که در موارد مختلف حقوق بشری مردم را نقض میکند و زندگی و کرامت انسانی زنان را نادیده میگیرد. او گفت با بررسیدوساله اش از وضعیت افغانستان به این نتیجه رسیده که این وضعیت باید «معکوس» شود. او افزود: «جامعه جهانی مدتهااست این وضعیت را محکوم میکند ولی همه باید متحد شوند تا نتایج ملموس بدست آید.
محمود منجم زاده
>>> کسی در فکر مهار هیولا نیست فقط ریچارد بنت را فرستاده اند تا عمق فاجعه و آثار جانبی حماقت عملکرد غرب را بررسی کند.
>>> بنت در فکر تحصیل و کار زنان در افغانستان است،اما غول های صنعت کمپیوتری و دیجیتالی و روباتی و هوش مصنوعی و چیت جی پی تی وغیره ،همراه با قانون گزاران امریکایی در امریکا جلسه دارند و در مجموع راجع به خطرات آن که تمام بخش های کاری بشریت را اعم از کار فزیکی و دماغی خواهد گرفت و حتی کچالو پوست کردن را هم نمی گزارد که انسانها کنند و از نزد شان میگیرد. آینده ملیارد ها نفر بیکار در کره زمین چه خواهد شد؟
همین حالا فکر کنید:
اگر یک تراکتور خود ران در افغانستان بدون دریور،زمین را قلبه کند و خودش تخم بپاشد و خودش حاصل را برداشت کند و خودش آن را به کدام انتقال بدهد و از آنجا به سیلو و در سیلو ماشین و روبات ها از آن انواع و اقسام نان بسازد و توسط موتر های خود ران به مغازه انتقال دهد و توسط روبات ها در مغازه جابجا شوند و آدم ها داخل مغازه شوند و مقدار معین را بگیرند و از ماشین خود پرداز تیر کنند و از روی قواره شان،از حساب بانکی شان،پول خرید شان وضع شود و یا این که از خانه آردر بدهند و نان مورد ضرورت شان توسط موتر های خود ران به خانه هایشان انتقال کند و از طریق لفت اتومات به خانه شان انتقال کند و در پشت دروازه شان گذاشته شود و از طریق موبایل شان برایشان احوال بدهد که نان تان در پشت دروازه تان است، در کجای این کار ها یک انسان دخیل است؟
شخص مذکور نیز نه برایش کار در خانه وجود دارد که از طریق آن لاین کار کند و نه هم کار فزیکی در بیزون از خانه و نه هم کار کدام دفتر.
این تبنگ های دست فروش ها،شاید در افغانستان و تحت حاکمیت دولت طالبان باقی بماند. در دیگر دنیا کار برای انسانها باقی نخواهد ماند و حتی انسانها شاید با روبات های انسان نما که از طریق چت جی پی تی با انسانها تکلم خواهند کرد،زندگی کنند.
شما هیچ آینده دنیا را نمیتوانید پیش بینی کنید و فقط تراقاص اولاد به دنیا آورده میروید و نمیدانید که آینده کار او چه خواهد شد؟
اگر آنها را شامل مدرسه های جهادی کنید که بیل و کلنگ بگیرند و روبان ها را تخریب کنند، بازهم فابریکه ها روبات های جدید تولید خواهند کرد و تمامی نخواهد داشت و شما مانده خواهید شد و دست ازین کار خواهید برداشت.
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است