آلمان در برنامه انتقال تجدید نظر کند
در حال حاضر اکثریت مردم راه را در فرار می بینند. بهتر است اعلام شود ویزاهای آموزشی و دانشگاهی جایگزین برنامه انتقال شده است 
تاریخ انتشار:   ۰۱:۰۸    ۱۴۰۲/۷/۴ کد خبر: 174060 منبع: پرینت

وزارت خارجه المان کنترول دقیقی برای تخلیه افراد آسیب پذیر از افغانستان ندارد.
وزارت خارجه المان در تبلیغاتی گسترده از خروج ماهانه یک هزار تن از افغانستان به المان سحن می گوید و تا حال در مورد خروج این هزار نفر به اصطلاح آسیب پذیر از افغانستان و چگونگی و شناسایی این افراد چیزی ننوشته است.

گفته شده شمار زیادی از افراد در افغانستان با خرید کارت خبرنگاری و حتی رشوه توانسته اند خود را در این لیست ها جابجا نموده و فعلا در المان بسر می برند، در صورتی صدها و یا هزاران خبرنگار زن و مرد هنوز در افغانستان با خطر مرگ یا بازداشت خود را همواره پنهان می کنند.

بر اساس پاسخ وزارت داخله فدرال آلمان به سوال کتبی کلارا بونگر، نماینده حزب چپ (حزب کمونیست) در پارلمان، در پنج ماه اول سال‌جاری میلادی به (۲۸۸۵) زن افغان وضعیت پناهندگی اعطا شده است. به گزارش خبرگزاری انجیلی آلمان، حدود 230 متقاضی دیگر تحت حمایت به اصطلاح فرعی قرار گرفتند و 1740 نفر دیگر مشمول ممنوعیت اخراج شدند.

تبلیغات المان برای خروج. هزاران تن از افراد اسیب پذیر از افغانستان فقط شایعه بیشتر نیست.
سخنگوی وزارت خارجه آلمان گفته است که در چند هفته گذشته نشانه‌های "انفرادی" از تلاش برای سوء استفاده احتمالی در انتقال افغان‌ها به آلمان وجود داشته است. او افزوده که براساس یافته‌های کنونی، همه این موارد مربوط به کسانی می‌شوند که در این میان خود را در یک کشور سومی امن رسانده اند و به این دلیل شامل برنامه جدید پذیرش نبوده اند و به المان رسیده اند. او توضیح داده است که در موارد دیگر، مشکل در ساختار خانوادگی است، مثلاً یک فرد خواهرزاده خود را به عنوان دختر خود وارد لیست کرده است.
اطلاعات دقیقی می رسد که به صدها تن خبر داده شده است که برای گرفتن ویزای خود به ایران و پاکستان بروند، جواب رد داده شده و انها به بی سرنوشتی بسر می برند.

آمار رسانه های المانی مبنی بر اینکه ماهانه تا هزار تن از افراد آسیب دیده از افغانستان تخیله می شوند دقیق و شفاف بنظر نمی رسد و گاهی از فساد در امر تخلیه گزارش شده است که بر اساس آن به تمام افغانستانی هایی که تایید قبولی برای شان صادر شده و در پاکستان و ایران منتظر گرفتن ویزای خود می باشد، برای شان ایمیل امده که در کشورهای خود منتظر بمانند چون فعلا ویزا برای آنها متوقف شده است.
گزارش سفارت المان دقیق و شفاف نیست، صدها تن از زنان و مردانی که تحت همین شرایط روزها عقب دوازه سفارت المان در تهران می آیند و می روند و چندین ماه در تهران و اسلام آباد منتظر می مانند و بدون نتیجه با مصرف کردن پول های خود نا امید پس به افغانستان برمی گردند.
وزارت خارجه آلمان به یک مورد دیگر اشاره کرده که ظاهراً یک "فرد خطرناک" سعی کرده است تا خود را از طریق این برنامه به آلمان برساند. اما این فرد در جریان ارزیابی‌های امنیتی شناسایی شده و نتوانسته است وارد آلمان شود.

آلمان برنامه‌‌ی درست و شفافی برای پذیرش اتباع افغانستان ندارد و فقط امکان پذیرش برای چند مورد خاص وجود دارد. امکان پذیرش اساساً برای آندسته از اتباع افغانستانی وجود دارد که بعنوان پرسنل محلی در یک سازمان آلمانی یا بین‌المللی فعالیت داشته‌ و یا بطور ویژه در معرض خطر باشند.
از طرف دیگر وزارت خارجه المان پروسه چگونگی تخلیه ماهانه هزار تن از افراد اسیب پذیر از افغانستان به المان را دقیق اعلام نکرده است که چه نهاد هایی این پروسه را رهبری می کنند و چگونه افراد آسیب پذیر شناسایی میشوند؟ متاسفانه نه تنها وزارت خارجه المان، بلکه سازمان‌های مربوط به این برنامه هم در انتقال برخی افرادی که مورد تهدید نبوده اند دخیل هستند. بسیاری از سازمان‌ها همکاران خود را که شاید قرارداد یک هفته ای داشته اند و یا در همین امسال جدیدا قرارداد کاری بسته اند بدون هیچ فعالیتی بعنوان کارمند سازمانی انتقال داده اند.

برخی را می‌شناسیم که یک نفر آنها کارمند یک سازمان المانی بوده ولی ۲۸ نفر اعضای فامیل از جمله، داماد و خواهرزاده و وابستگان را انتقال داده که مورد تهدید نبوده اند.
سازمانهایی بصورت رسمی اعلام شده است که در این برنامه شرکت دارند خبر داده اند، افغانستانی هایی که کار می‌کنند توانسته اند دوستان و آشنایان خود را در لیست انتقال بدهند، اینها را چطور دولت آلمان می‌خواهد مورد بررسی قرار دهد؟
اکثریت تهدید نامه هایی که دولت خواسته جعلی هستند، طوری که برایمان موثق اطلاع داده اند‌ بسیاری وضعیت خوبی در افغانستان دارند و به المان انتقال داده شده اند درحالی که همچنان در دستگاه حکومتی کار می کنند و اقامت خود را گرفته و به افغانستان برگشته اند. شمار زیادی از افراد در افغانستان با خرید کارت خبرنگاری و حتی رشوه توانسته اند خود را در این لیست ها جابجا نموده و فعلا در المان بسر می برند، در صورتی که صدها و یا هزاران خبرنگار زن و مرد هنوز در افغانستان با خطر مرگ یا بازداشت خود را همواره پنهان می کنند.

دست فساد از برنامه انتقالات را هیچگاه نمی‌توان به صفر رساند اما می‌توان کم کرد، فقط با ارایه بورسیه های دانشجویی بخصوص برای زنان و دختران و بستن همیشگی برنامه انتقال افراد مورد تهدید که هنوز هم هیچ فردی انتقال داده نشده است. (مربوط به برنامه جدید دولت آلمان در ا۱۷ اکتبر سال ۲۲ می باشد.)
از اینکه دو سال مردم در بی سرنوشتی بسر ببرند، نمی‌دانند با وجود شرایط اسفناک در افغانستان بمانند یا منتظر باشند، بهتر است اعلام شود این برنامه جایگزین برنامه انتقال شده است. در حال حاضر اکثریت مردم راه را در فرار می بینند، این در صورتی است که برای آسیب دیدگان میسر نیست.
بهترین جایگزین انتقال از طریق ویزاهای برنامه های آموزشی و دانشگاهی می باشد. از این طریق جوانان ما می‌توانند امکانات ترقی و پیشرفت را دارا باشند و پس از اتمام دوره آموزشی به کشور در صورت صلح اگر می خواهند باز گردند تا از پیامد معضل فرار نخبگان هم جلوگیری شود.

تهیه کنندگان خانم مریم ساغری و محمود منجم زاده


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
ویزاهای دانشگاهی
برنامه انتقال
نظرات بینندگان:

>>>   دولت المان همواره از تخلیه افراد آسیب پذیر درافغانستان سخن می گوید ولی درعمل این پروسه را چنان مشکل ساخته که هزاران نفر که اصلا در خطر نیستد از راه های قاچان خود را به المان برسانید.که گاهی خطر غرق شدن برای خودشان و ادلاد هایشان صورت گرفته است.
احمد از هانور

>>>   هر سال صد ها هزار نفر از مسیر های مختلف از شمال افریقا گرفته تا ترکیه تا بیلو روس و مسیر های دیگر طور غیر قانونی وارد کشور های اروپایی میشوند.
حتی سفارت بعضی کشور ها مانند پولند در خارج با گرفتن رشوه های بزرگ به بعضی اشخاص و افراد ویزه میدهند و به پولند می آیند و بطور قاچاقی از سرحد وارد کشور آلمان و دیگر کشور های اروپایی میشوند.
بنأ اتحادیه اروپا باید قانونی وضع کند که به هیچ فردی که غیر قانونی وارد کشور های اروپایی میشود،پناهندگی داده نمیشود و درخواست پناهندگی آنها رد میشود،تا زمانی که نگویند از کدام مسیر به اروپا آمده اند.
بعد از آن که مسیر او مشخص شد،او را به همان کشور بفرستند و درخواست پناهندگی او در همانجا گرفته شود و بعد از تثبیت هویت و دلیل پناهندگی وی،در صورت قبول شدن پناهندگی اش،قانونی و با دادن ویزه پناهندگی به وی،وارد کشور های اروپایی شود و در صورت رد شدن،دوباره به کشور اولی اش فرستاده شود و با کشور مربوطه اش تماس گرفته شود،تا مصارف انتقال دوباره وی را به کشورش،از نزد کشور وی بگیرد و کشور مذکور میتواند این قیمت دوباره برگشت را از نزد پناهنده به طور یکجایی و یا به شکل قسط از معاش کار اش و یا منابع دیگر عایداتی اش بدست بیاورد.
زیرا در دنیا هشت ملیارد نفوس وجود دارد و یک ملیارد آن در کشور های اروپایی و امریکا و کانادا وجود دارد و باقی هفت ملیارد آن در کشور های فقیر دنیا و همه شان میخواهند به اروپا و امریکا و کانادا پناهنده شوند.
بنأ تصویب این قانون غرض جلوگیری از ورود خیل مهاجرین که سالانه به صد ها هزار نفر میرسد،از طرف مراجع قانونی اتحادیه اروپا و کشور های اروپایی ضروری است.

>>>   هم وطن در کوری فانون باشد مردم ان
سرزمین در قانون همان دولت زندگی
میکند چه دو لت مسلمان چه غیر باشد
در قانون افغانستان خراب این نیست
هر که بی رحم بود یا مانند طالبان
آدم کش بود همان است بس
مردم افغانستان از دست شیطانها
زندگی نداردشب وروز در خطر است
از دست بچه بازان پاکستانی مال
مردم و ناموس مردم در خطر است از
دست این شیطنانهای گرگ صفت آدم
خوار دور از آدم شدن اینها بد تر
ازچنوران است

>>>   همه نظریات وپیشنهادات تان مورد تائید من است .
شرایط بدو دشوار افرادیکه واقعا در معرض خطر جانی
قرارداشتند دروطن ماندند ولی در عوض حتی یک بوت پالش برآمد ...
قاچاقبران‌انسان درین اواخرکشیدن طبقه جوان اناث را با اسناد تقلبی ازکانادا به ایران وپاکستان آغاز کرده اند واز آنها ذر روسپی خانه ها استفاده‌می‌کنند در حالیکه یکی شان هم پاسپورت بدسترس ندارند .... این پروسه برای
طبقه اناث نهایت خطرناک است وقابل تشویش .
بمنظور جلوگیری از همچو حوادث ناگوار ، فشار بیشتر بالای جامعه جهانی برای تغیر و بهبود وضع فعلی کشور کشور انداخته شود بهتر خواهد بود .

>>>   در پروسه تخلیه که دوسال قبل خانم ساغری با همکار شان اقای منجم زاده فرم ها ر ا برای شماری از خانم های گزارشگر و اعضای جامعه مدنی زنان در هرات که شماری هم به مشهد امده بودند زریعه اقای منجم زاده فرم ها را و ادرس ایکه فرم ها را بفرستید دادند وهمچنین خود شان در پر کردن فرم همکاری نمودند بسیار نتیجه خوب دارد و خیلی از خانم ها و اقایان از ایران و پاکستان وحتی از ترکیه به المان رفتند تشکر از همکاری شان تشکر .
رشیده از المان

>>>   به گفته مقامات وزارت داخله المان روز انه صد ها تن از طریق پواند داخل المان می شود که بیشتر شان افغان و یا عرب هستیند و در بین ها نوجوانان زیر سن
اکبر برلین


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است