تاریخ انتشار: ۰۱:۵۷ ۱۴۰۳/۵/۱۱ | کد خبر: 175801 | منبع: |
پرینت
![]() |
حدود یکهزار پناهجوی افغانستان از جمله شماری از نظامیان دولت پیشین افغانستان که در روند تخلیه به «کنیا» منتقل شده بودند اما پس از چند سال اکنون نه پای رفتن و نه تاب ماندن در این کشور را دارند.
به گزارش تسنیم، از شمار افغانهایی که به قصد اسکان مجدد در کشور سوم به «کنیا» منتقل شده بودند، آمار دقیقی وجود ندارد و در وبسایت آژانسهای سازمان ملل نیز در این مورد گزارشی نیامده است اما حدود یکهزار پناهجوی افغان به این کشور آمدهاند از جمله برخی از نظامیان بلاتکلیف دولت پیشین افغانستان که نه پای رفتن و نه تاب ماندن در برزخ کنیا را دارند.
با فرار «اشرف غنی» و روی کار آمدن دوباره طالبان برخی از نظامیان دولت پیشین و دیگر پناهجویان از هراس افتادن به دست افرادی که طی 12 سال فعالیت نظامی بارها در خط مقدم نبرد با آنان رودررو شده بودند رهسپار کشورهای دیگر از جمله ایران شدند.
برخی نیز که برای ویزای کنیا آنلاین درخواست داده بودند، با این تصور که در آنجا به پناهجویانی که دلایل واقعی برای پناهندگی داشته باشند، امکاناتی مانند اقامتگاه و سه وعده غذا داده میشود و میتوانند به کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان برای دریافت ویزای بشردوستانه از کشورهای غربی درخواست پناهندگی دهند و کمتر از شش ماه جواب بگیرند.
بر اساس گزارشها، در کنیا امکاناتی برای پذیرایی از پناهجویان افغان وجود ندارد و به طور خاص دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان نیز برای پذیرش درخواست پناهندگی افغانها برنامهای ندارد، به علاوه پناهندگی در کنیا هم امکانپذیر نیست و حتی زندگی در شهر «نایروبی» پایتخت کنیا نیز بهشدت دشوار است.
گفته میشود از جمعیت حدود 50 میلیون نفری کنیا، 37 درصد فقیر و بیکارند و نیازهایشان را از طریق برنامههای بشردوستانه سازمان ملل و دیگر نهادهای امدادرسان بینالمللی تامین میکنند. در کنیا، پناهجویانی که پرونده پناهندگی آنان را سازمان ملل تایید نکرده باشد، اجازه کار ندارند. میزان فقر و بیکاری نیز در این کشور بالا است و افرادی که زبان «سواحیلی» یا «انگلیسی» ندانند، شانسی برای به دست آوردن کار ندارند.
بر اساس برخی گزارشهای منتشر شده؛ کارمندان دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و بومیان کنیا برخورد متعصبانه دارند و به افغانها حتی اجازه ورود و ارائه اسناد پناهندگی نمیدهند.
بر پایه گزارهای کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، کنیا میزبان بیش از 500 هزار پناهجو از کشورهای مختلف آفریقایی و این یکی از بزرگترین اقامتگاههای پناهجویان در جهان است.و پناهجویان افغان نیز که از سال 2017 به این کشور آمدهاند، در برزخ بلاتکیلف به سر میبرند.
کد (8)
>>> میگفتن ظلم دوام ندارد حال با چشم سر دیدم که ظلم پایدار نمی ماند این نظامیان در وطن خود به ملت جوری رفتار میکرد که سربازان غربی ها این تور مانور قدرت نمیداد حال مزه ظلم را ببین که کنیای ها سیاه پوست های خیرات خور دنیا شما محتاج اونها شدین
>>> خوب این "نظامیان دولت پیشین" چنین سرنوشتی را خود رقم زدند، تسلیم شدن در جنگ این پیشامد هارا دارد!!!!!
آتش خاوری
>>> به دومی شما چقدر نامرد هستی بیست سال که امنیت تان کرده بود جان داد عضو داد شما مفت خوردین مفت به دالر رسیدین مفت به بلند منزل ها رسیدین مفت به خارج رسیدین حال فیغور هم بهش میدی خوب کفتن کپ دریا نمانه زن مردا به نامردا نمانه زن مردا به نامردا بینگ سر دنیا تخمی بینگ نمانه ...
>>> دقیقا...نظامی که همکار دشمن شود..خاین است
نگران نباشید زیاد در انگلیس هستند..مردی پشتو سفید پوست با شش کودک و زن خودش و زنش بیسواد در هتل جا داده و سه وعده خوراک میدادند..و آن مرد ژولیده کثیف..پرسیدم در کاردیف چه میکنید..شغلتان چه بوده..گفت تک تیرانداز بودم..باور کنید چهره یک خاین به وطن که خود اعتراف میکند..و در حال بدبختی و درماندگی.ویزای خیانت به مردم خود را دریافت کرده..و آنقدر وقت داشته که خانواده هفت نفره را به هواپیما برساند.
>>> سومی بی نام ونشان!
تو اگر نظریات آتش خاوری را در این چند سال خوانده بودی میدانستی که او چندین دهه است که ازسرزمین اش دور است و هیچگاه دالرخور نبوده است. من یکی از منتقدان قدیمی "مولی کراسی" غرب از زمان "خروس پادشاه" (بسیار قدیم ها) بوده و هستم. من از همان شروع جلسات خاینانه یی "بن" و آوردن زی هایی شاه شجاعی با خیانت "دبل ع" افشا گری میکردم و با تاسف افراد بی خبر مثل خودت در خواب خرگوش بودید، "خود کرده را نه درد است و نه درمان"!!!!
آتش خاوری
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است