تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ ۱۴۰۳/۷/۲۱ | کد خبر: 176136 | منبع: | پرینت |
پولتیکو در گزارشی اعلام کرد اتحادیه اروپا برای اخراج پناهجویان به ترکیه کمک مالی میکند.
به گزارش تسنیم، نشریه پولتیکو در گزارشی نوشت اتحادیه اروپا به ترکیه 11 میلیارد یورو کمک مالی کرده است تا مهاجران را به اجبار به افغانستان و سوریه بازگرداند.
در این گزارش آمده است برخی از مراکز پذیرش مهاجران که با بودجه اتحادیه اروپا در ترکیه ساخته شدهاند، به اردوگاههای اخراج تبدیل شدهاند. مهاجرانی که در این مراکز نگهداری میشوند، از جمله سامی، یک جوان 26 ساله سوری، تجربههای دردناکی از سوءاستفاده و بیتوجهی به نیازهای پزشکی خود گزارش کردهاند.
در حالی که اتحادیه اروپا اعلام کرده است سوریه و افغانستان برای بازگشت پناهجویان ناامن هستند، گزارش نشان میدهد که مقامات اروپایی از این اخراجهای اجباری مطلع بودهاند، اما اقدامی جدی برای متوقف کردن آن انجام ندادهاند.
این گزارش، انتقادات شدیدی به نحوه هزینهکرد بودجههای اتحادیه اروپا برای مدیریت مهاجرت در ترکیه وارد کرده و تأکید دارد که این بودجهها به جای بهبود شرایط پناهجویان، برای سرکوب و اخراج آنها مورد استفاده قرار گرفته است.
پس از بحران پناهجویان در اروپا در سال 2015، اتحادیه اروپا بیش از 11 میلیارد یورو به ترکیه اختصاص داده است تا به این کشور در حمایت، اسکان و مدیریت حدود 4 میلیون نفر که برای فرار از جنگ داخلی ویرانگر سوریه به سمت شمال مهاجرت کرده بودند، کمک کند.
این کمکها بزرگترین تلاش بشردوستانه در تاریخ اتحادیه اروپا را تشکیل میدهد، اما به گفته پولیتیکو «هدف آن کاملاً خیرخواهانه نیست». هدف این کمکها کاهش تعداد درخواستهای پناهندگی در اتحادیه اروپا از طریق اطمینان از نگهداری پناهجویان در ترکیه است. این مبلغ شامل نزدیک به یک میلیارد یورو برای امنیت مرزی و پردازش درخواستهای پناهندگی است تا به آنکارا در مهار پناهجویان کمک کند.
با این حال، آنکارا در سالهای اخیر، دولت ترکیه شروع به استفاده از زیرساختهای تأمین شده با بودجه اتحادیه اروپا برای کاهش تعداد پناهجویانی کرده است که در این کشور اقامت دارند.
بر اساس تحقیقات پولیتیکو و هشت رسانه دیگر، آنکارا اقدام به گردآوری و اخراج اجباری سوریها، افغانها و دیگر افرادی که در کشورهای خود با خطرات مواجه هستند، کرده است.
این تحقیق فاش کرد کمیسیون اروپا، نهادی اجرایی اتحادیه اروپا که مسئول نظارت بر بودجههای تخصیص داده شده به ترکیه است، بارها هشدارهایی از گروههای جامعه مدنی، وکلا، دیپلماتها و حتی کارکنان خود را نادیده گرفته است که نشان میداد بودجههای اتحادیه اروپا برای پشتیبانی از سیستمی استفاده میشود که پناهجویان را بهزور اخراج میکند.
ترکیه اکنون 32 مرکز بازگشت با ظرفیت نزدیک به 20 هزار نفر دارد که به گفته علی یرلیکا، وزیر کشور ترکیه، این مراکز «بزرگترین قدرت زیرساختی ما در زمینه اخراج هستند».
کد (۸)
>>> ترکیه نامش مسلمان است از کفر هم بد تر است بسیار مردم مهاجر را آزار می دهند .... ها سرباز های ترک از ....هم بد تر هستند .
آریا
>>> من نمیدانم که چرا سایت های خبری انترنیتی ارقام و اعداد را غلط نشر میکنند؟
اکثر اوقات علامه کامه را یا نمی بینند و یا در نظر نمی گیرند و یا خیال عدد صفر میکنند و یا عدد صفر را خیال کامه میکنند، در نتیجه علط مینویسند.
در سایت خبری صدای خبری امریکا،۱۱۲۲(یکهزار و یکصد و بیست و دو) روز از بسته شدن مکاتب دختران در افغانستان را،۱۱۱۲۲(یازده هزار و یکصد و بیست و دو ) نوشتند.
حالا کمک ۱،۱(یک اعشاریه یک ملیارد) دلاری اتحادیه اروپا را به ترکیه،غرض جلوگیری از ورود پناهندگان و یا اخراج پناهندگان مجرم و رد شده به کشور هایشان از طریق ترکیه را،۱۱(یازده)ملیارد ایرو مینویسند.
بنأ سایت های خبری باید در نوشتن اعداد و ارقام از توجه خاص کار بگیرند و دقیق باشند، تا برای مردم غلط فهمی رخ ندهد.
>>> باورکنید اخراج اجباری راترکیه پاکستان واتحادیه اروپا ازکشوری بسیاربنام که تمام هموطنان افغانستانی میدانند الگوبرداری کردن وبنیانگذاراصلی این حرکت محسوب میشود
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است