تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ ۱۴۰۳/۷/۳۰ | کد خبر: 176177 | منبع: | پرینت |
دیدبان حقوق بشر با ابراز نگرانی از بدرفتاری و اخراج پناهجویان در ترکیه تأکید کرد: اتحادیه اروپا باید مطمئن شود آنکارا از کمکهای این اتحادیه در نقض حقوق پناهجویان استفاده نمیکند.
به گزارش تسنیم، دیدبان حقوق بشر در صفحه «ایکس» با انتشار ویدیویی ضمن ابراز نگرانی از گزارش اخراج پناهجویان افغانستان و بدرفتاری با آنها در ترکیه تأکید کرد: اتحادیه اروپا باید مطمئن شود آنکارا از محل کمکهای این اتحادیه، در نقض حقوق پناهجویان استفاده نمیکند.
گزارش میافزاید: همچنان اخراج پناهجویان افغان و سوری از ترکیه ادامه دارد، اما اتحادیه اروپا به این کشور برای مدیریت مهاجرت کمک مالی میکند.
اتحادیه اروپا پیش از این نیز مدعی بود افغانستان و سوریه برای اخراج یا دوباره فرستادن مهاجرین، ناامن هستند، از سوی دیگر گزارش سازمان دیدهبان حقوق بشر تأکید میکند اخراج پناهندگانی که در کشورشان با آزار و اذیت و تهدید جدی مواجه هستند، ممنوع است.
دیدبان حقوق بشر همچنین اذعان داشت: پناهجویان بهسختی میتوانند راهی برای تماس با وکیل یا اعضای خانواده خود پیدا کنند.
نگرانی این نهاد بینالمللی از وضعیت پناهجویان افغان و سوری در ترکیه در حالی مطرح است که بهتازگی «پولیتیکو» و «اشپیگل» گزارش دادند پناهجویان در مراکز اخراج در ترکیه با خشونت و ضربوشتم مواجهاند درحالی که از سوی اتحادیه اروپا مساعدت مالی میشوند.
بر اساس برخی گزارشها، اتحادیه اروپا بیش از 213 میلیون یورو برای ساخت و تجهیز 30 مرکز بازداشت و اخراج پناهجویان در ترکیه هزینه کرده است؛ مراکزی که بهجای پناه دادن، به محلی برای آزار و اذیت پناهجویان تبدیل شدهاند.
این رسانهها اذعان داشتند که پناهجویان افغان و سوری در این مراکز اغلب با خشونت مجبور به امضای اسنادی برای بازگشت داوطلبانه میشوند.
با وجود شواهد گسترده مبنی بر نقض حقوق پناهجویان در مراکز اخراج ترکیه، اتحادیه اروپا بارها چشمش را بر این موضوع بسته است.
کد (8)
>>> دیده بان حقوق بشربهتریه نیم نگاهی به افغانهای داخل ایران بندازه که مثل یهودی ها درسالهای ۱۹۲۰تاچهل دراروپا باشون رفتارمیشه شده
قطع سیمکارتها اب برق گاز تردد مسکن ومحروم شدن ازتمام خدمات دولتی اجتماعی انسانی
ترکای ترکیه که رگ ....شون زده بالا گله ای نیس
>>> افغانستان امنیت است و طالبان عفو عمومی اعلان کردند.
خود طالبان این موضوع را به صراحت همیش اعلان کردند.
کمیسیون ارتباط با افغانهای خارج تشکیل کردند و یک تعداد مقامات بلندپایه نیز دوباره به افغانستان برگشتند.
در محل توزیع پاسپورت با اکثر کسانی که پاسپورت میگیرند،مصاحبه میشود،هیچ یک از آنها نمیگویند که حیات شان در افغانستان در خطر است،بلکه میگویند:
والله ده ای ملک کار و بار نیست،میریم کشور های خارج که کدام کار پیدا کنیم!
بیکاری نمیتواند در هیچ کشور دنیا دلیل پناهندگی شود.
هم در ایران و هم در پاکستان و هم در کشور های اروپایی،میلیون ها نفر خودشان بیکار است.
پس وظیفه دولت افغانستان است که زمینه کار را برای اتباع خود فراهم کند و اتباع خویش را که از سایر کشور ها اخراج میشوند.بپذیرند .
اینطور نمیشود که دولت طالبان از مقامات بلند پایه دعوت کنند که به افغانستان برگردند ،اما افراد و اشخاص غریب را که از سایر کشور ها اخراج میشوند،نپذیرند.
این خلاف عدالت انسانی و شریعت اسلامی است.
در روز قیامت هیچ کس بر اساس مقام و موقف مکافات و مجازات نمیشوند،بلکه بر اساس اعمال نیک و بد شان.
طالبان نباید از شریعت اسلامی پای بیرون کنند و افراد دارای مقامات بلند را بر افراد غریب و بیچاره ترجیح دهند.
>>> به نظر دهنده اول
به ایران کاری ندارند چون به ترکیه بابت اسکان پناهنگان میایاردها دلار بودجه وپول میدهند کما اینکه در همین نشریه آمده بود
ایران خیلی لطف بزرگی کرده که پنجاه ستل بدون گرفتن کمکی به شما افغانها پناه داده این که خودتان را با یهودیها مقایسه میکنی اولا از نمک نشناسی تو ونداشتن انصاف در شماست شما از ایران وایرانی طابکاری کشورت جنگ نیست برگرد وطلبت را از دولتت بخواه
ایران در حد توانش به شما خیر رسانده شر مرسانید
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است