دیدار وزیر خارجه ایران با وزیر خارجه طالبان در کابل
 
تاریخ انتشار:   ۱۱:۲۵    ۱۴۰۳/۱۱/۷ کد خبر: 176673 منبع: پرینت

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران که به‌منظور دیدار و رایزنی با مقامات حکومت طالبان وارد کابل شده است، صبح امروز یکشنبه با امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان دیدار و رایزنی کرد.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم، در ابتدای این دیدار مولوی امیرخان متقی وزیر خارجه طالبان، ضمن خوشامدگویی به هیات ایران، گفت: امیدواریم این دیدار سطح روابط ما و شما را ارتقا دهد.
وی ادامه داد: ایران و افغانستان دو کشور همسایه و مسلمان هستند و همیشه در غم و خوشی یکدیگر شریک هستند و امیدوار هستیم سفر شما پر ثمر باشد.

وزیر امور خارجه ایران نیز در دیدار گفت: ایران و افغانستان دو‌کشور دوست و برادر و مسلمان هستند. ارتباطات تاریخی و فرهنگی بسیار عمیقی با یکدیگر دارند و همواره در طول تاریخ روابط خوبی داشتیم.
وی افزود: ارتباطات اقتصادی و تجاری دو کشور در سطح بسیار خوبی است و‌ امیدوارم در این سفر روابط را هرچه بیشتر در جهت منافع ملی دو کشور و دو ملت گسترش دهیم. انشاله ارتباطات اقتصادی و فرهنگی بیشتری ایجاد شود و روز به روز گسترش یابد.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
وزیر خارجه ایران
وزیرخارجه طالبان
نظرات بینندگان:

>>>   قصه اصلی این است که ایران درمانده شده و طالبان درمانده طلب، حال کی چه میخواهد و کی چی داده میتواند ؟؟؟؟
جنس انتحاری دیگر بازار ندارد .
حال وقت جهت گیری است.
طالب با ایران و روس همگام میشود یا با امریکا و غرب.
قصه آب مطرح نیست ، اگر طالب جانب امریکا و غرب را بگیرد با بمبارد بند های آب تمام آب به سمت ایران سرازیر میشود و قضیه تمام.
اما اگر جانب ایران و روس را بگیرد امریکا پاکستان را به جان طالب کش کش میکند و پاکستان پای طالب را میگزد و بیخ اش را از پشاور و کویته و کراچی میکند.
در نهایت روزی خواهد آمد که برای ادای نماز جنازه یک ملا پیدا نشود.

>>>   بیچاره ایران حال محتاج طالبان شده.
هم طالب خوش است و هم ایران.
بخت هردو برگشته.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است