طالبان و روسیه پنج تفاهم‌نامه امضا کردند
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۰۹    ۱۴۰۴/۲/۲۷ کد خبر: 177290 منبع: پرینت

دفتر معاونت اقتصادی نخست‌وزیر طالبان اعلام کرده است در پایان جلسه افتتاحیه نشست بازرگانی افغانستان و روسیه که در شهر کازان، جمهوری تاتارستان برگزار شد، پنج تفاهم‌نامه همکاری در بخش‌های مختلف امضا شده است.
طالبان گفته‌اند که این تفاهم‌نامه‌ها با حضور عبدالغنی برادر؛ معاون اقتصادی رییس وزیران این گروه و الکسی اوورچوک؛ معاون نخست‌وزیر فدراسیون روسیه در امور اقتصادی، امضا شده است.
این توافق‌نامه‌ها میان وزارت ترانسپورت و هوانوردی طالبان و وزارت ترانسپورت روسیه در حوزه ترانسپورت و ترانزیت نیز به امضا رسیده است.

به گفته طالبان توافق‌های درباره گسترش تجارت میان اتاق‌های تجارت دو کشور، همکاری شرکت‌های بزرگ خصوصی در زمینه اکتشاف، استخراج و تصفیه نفت و گاز در افغانستان، و توسعه تجارت منطقه‌ای و ایجاد مجتمع صنعتی-لوجستیکی شکل گرفته است.
به گزارش افق، عبدالغنی برادر در این نشست با تاکید بر اولویت دادن به گسترش تجارت و راه‌اندازی پروژه‌های زیربنایی، اظهار داشت که طالبان در تلاش تسهیل صادرات محصولات افغانستان به بازارهای منطقه و بین‌المللی است.
او روسیه را بازاری امیدوارکننده برای صادرات افغانستان توصیف کرد و بر ایجاد شرایط مساعد تجاری تاکید کرده است.

معاون نخست‌وزیر طالبان همچنین از آمادگی برای ساخت تونل دوم سالنگ خبر داد و خواستار همکاری روسیه در این پروژه شد.
الکسی اوورچوک؛ معاون نخست‌وزیر روسیه، نیز حمایت کشورش را از ثبات و توسعه افغانستان اعلام کرد و پیشرفت این کشور را به نفع کل منطقه دانسته است.
او همچنین به علاقمندی افغانستان به توسعه دهلیز شمال-جنوب اشاره کرد و آمادگی روسیه را برای همکاری در راه‌اندازی و اجرای پروژه افغان-ترانس ابراز داشته است.

کد (7)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
طالبان
روسیه
نظرات بینندگان:

>>>   چتی برادر افغانستان تباه کردید این چند سال از آمریکا خوردید سالانه پنج میلیارد دالر روز به روز شرایط بد تر میشه

>>>   خوب میشه ورختا نشو آهسته آهسته با تمام دنیا تجارت شروع میشه دیگه ملت افغانستان از کمک های مغرضانه دنیا خلاص میشه اقتصاد مردم روز به روز بهتر میشه اقتصاد ملت با تجارت با دنیا بهتر میشه نه به کمک های خارجی ها شرایت برای دزدها شر فساد زورگویان اختیتافچیان و مفت خورا روز به روز بدتر میشه


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است