متقی: روند اخراج مهاجران از ایران «آزاردهنده» است
 
تاریخ انتشار:   ۰۹:۳۹    ۱۴۰۴/۴/۳۰ کد خبر: 177656 منبع: پرینت

امیرخان متقی، وزیر خارجه‌ی طالبان روند اخراج مهاجران افغانستان از ایران را «بسیار شدید» و «آزاردهنده» توصیف کرده و گفته است که این روند در حالی آغاز شد که آمادگی برای پذیرش بازگشت‌کنندگان در افغانستان وجود نداشت.
آقای متقی روز (یک‌شنبه، ۲۹ سرطان) در نشستی در کابل از اخراج گسترده مهاجران از ایران انتقاد کرد و گفت که طالبان بارها خواستار بازگشت تدریجی شده و در دیدارش با مسعود پزشکیان، رییس‌جمهور ایران نیز این موضوع را مطرح کرده است.

او افزود: «مهاجران باید به کشورشان برگردند، مگر نه با بی‌عزتی، نه به شکلی که به آبرو، مال و عزت شان توجه نشود، باید بیایند، مگر به شکل آبرومندانه، باید بیایند، لیکن به تدریج.» وی از کمک‌های مردمی به مهاجران اخراج‌شده از ایران قدردانی کرد و خواستار تداوم آن شد.

او همچنین با اشاره به نیازهای این مهاجران در بخش‌های مختلف، خواستار کمک سازمان‌های بین‌المللی و کشورهای جهان شد.
امیرخان متقی همچنین از کشورهای همسایه خواست که بر اساس «برادری اسلامی و اصول همجواری» با مهاجران برخورد کنند.

کد (8)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
متقی طالبان
اخراج مهاجرین
نظرات بینندگان:

>>>   امیرخان متقی اول گردن خود را دریخن خود کنید این یک ضرب المثل مشهور دری زبان است آنقدر شما بلد نیستید مقصدم اینست که از روزیکه بقدرت امده اید همیشه میگویید که ما خود کفا شده ایم .
در زمان که روس ها در وطن ما بودند خبرنگاری از قوماندان پرسان کرد که شما چقدر در مقابل قوای شوروی پیشروی دارید همیشه میگفت که ما اینجا را و آنجا را از دست حکومت گرفتیم . خبرنگار بعدا در یک مصاحبه تلویزنی گفت این جاها را در روی نقشه میگذاشتی از نقشه آفغانستان هم بیرون میشد.
شما آنقدر لاف و پتاق زدید که همه فکر کردند که خود کفا شده اید که چند روز بعد بخیر به کره مریخ میروید.
ما مردم هستیم که دروازه های مملکت باز است کسی نیست و نبود که کنترول کند که امروز به این حال افتاده ایم . اگر تو انرا نمی بینی باید نبینی حتی کسی از شما بیرون را ندیده است کم است از چاقی بکفید

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است