تمدن غرب محاسن زیادی دارد که شرق ندارد
 
تاریخ انتشار:   ۰۰:۲۰    ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ کد خبر: 178823 منبع: پرینت

یک تعداد از فیسبوک گردان‌های وطن ما که همیشه دنبال بهانه‌ای برای کوبیدن به دهل غرب‌ستیزی‌اند، از افشای اسناد پرونده فساد جنسی «اپستین»، در توجیه داستان غرب‌ستیزی بهره می‌برند.
واقعیت این است که غرب منحیث یک تمدن جدا از آدم‌ها و دولت‌های مفسد است. تمدن غرب محاسن زیادی دارد که شرق ندارد. شرق اگر بخواهد رقیب غرب در بحث تمدنی باشد، ناگذیر است که از الگوی غرب برای تمدن‌سازی استفاده کند. عمده‌ترین خوبی تمدن غرب، آزادی است که در شرق این مفهوم هنوز جا نیافتده است. شرق هنوز غرق استبداد و بردگی است. گروه‌هایی حاکم اند و گله‌هایی رعیت و برده و مطیع. انواع استبداد را ما در شرق تجربه می‌کنیم. چه چیزی بدتر از استبداد برای بشر است؟

فساد اخلاقی و جنسی در همه جوامع است. با این تفاوت که در جوامع باز غربی، امکان مستندسازی فساد وجود دارد در دولت‌ها و جوامع شرقی این امکان وجود ندارد.
مثلا در افغانستان اگر حالا کسی بخواهد از فساد اخلاقی و جنسی تالبان فیلم بگیرد، زنده می‌ماند؟ نخیر. اما این بدان معنا نیست که فساد وجود ندارد. فساد وجود دارد اما دیگ فساد سرپوش دارد. در دوره جمهوریت که فساد غنی و محب و فضلی و... افشا می‌شد، به یمن آزادی بیان و رسانه‌های آزاد بود. حالا طلوع و طلوع نیوز می‌تواند قلقله کده ساعت شش و نیم شام گزارش و خبری از فساد و ندانم‌کاری و جنایت حاکمان نشر کند؟ نه!

فساد در هر جامعه است اما جوامعی که ظرفیت پرونده سازی برای فساد را دارند، ظرفیت اصلاح جوامع و دور کردن مفسدین از حکومت را نیز دارند. وا به حال ملتی که حاکمانش هم فاسد باشند و هم قاتل و کسی جرات انتقاد و افشای مفسدین حاکم را نداشته باشد. مثلا از ترامپ و فسادش همه می‌گویند اما از فساد پوتین کسی نمی‌گوید. چون گفته نمی‌تواند.

در ضمن یاد ما باشد که فساد اداری و سیاسی و اقتصادی که در نظام‌های سرکوب‌کر حاکم است، بدتر و خطرناک‌تر از فساد جنسی و شخصی رهبران است. متاسفانه ما جامعه‌ای داریم که تن‌فروش را سنگسار می‌کند اما رییس رشوت‌خور یک اداره دولتی را که از رشوت و حرام‌خواری ثروتمند شده بالا می‌نشاند و تکریم می‌کند.

نورالله ولیزاده


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
تمدن غرب
تمدن شرق
نظرات بینندگان:

>>>   ضمن احترام
دستاورد این به اصطلاح آزادی چیست؟
ایا ترامپ و دیگر کودک آزاران مجازات شدند؟؟؟
ایا فساد اداری در غرب نیست؟
یا خیال می کنید کمتر است؟این ماشین کشتار غرب بر سرمایه چه کسانی می گردد؟
این که چهارتا رسانه جیغ بکشند و مثلا افشاگری کنند دردی از کسی دوا نمی کند به چشم هم می‌بینید که مانع هیچ نوع فسادی هم نمی شود ما و شما در کشورهایمان با سرمایه و مالیات همین متمدنین چشم رنگی کشته و تکه پاره می شویم تا آنها زندگی راحت تری را داشته باشند این دولت ها و حکومت های فاسد اندر فاسد غرب از جعبه شانسی در نیامدند حاصل خواست و تفکر همین مردم متمدن است تا ساعت ها میشود مثال آورد برای اینکه غرب متمدن نشده فقط پوسته ای از تمدن بر تن کشیده آنها هم می کشند داعش هم می کشت آنها بدون ردی از خود و داعش بی پرده و ملاحضه این ها در آنی هزاران نفر را کباب می کنند داعش تک به تک می‌کشت جنگ جهانی اول و دوم و آن فضاحت حاصل تفکر همین مردم غربی است بس است یا ادامه بدهم ؟

>>>   جالب نیست؟
طالبان برای حل هرمشکل یک راه حل طالبی دارند.
طورمثال زنان بیوه که نان اوران فامیل ان دیگردرقید حیات نیست وچندطفل صغیروگرسنه دارند، عوض کار در دوایر میتوانند چهارزانو باحجاب اسلامی دروی سرکها نشسته ودست گدایی دراز کنند.
عاقل

>>>   آقای ولیزاده!
آفکار شما بیانگر یک شخصی است كه كاملن استحاله شده و گرویده تمدن منحط غربی شده است، وبه یک وسیله واله کار و مبلغ تمدن غربی مبدل گشته است!
شما از تمدن و مردمانی طرفداری می نمایید، که برخلاف و تصور شما و با درنظرداشت حقایق تاریخی بر فساد، دزدی ثروت و غصب دارایی کشورهای غریب، استعمار و استثمار بیشتر از 150 کشور جهان،قتل و کشتار ده ها میلیون انسان بیگناه در مستعمرات،پرداختن به برده داری و انتقال میلیون ها انسان سیاه پوست از افریقا به امریکا ملوث اند، اولن درتمدن امروزی غرب و رنسانس تاثیر مسلمانان خیلی واضع است، مسلمانان آثار علمی یونان قدیم را، با اندوخته های علمی خود از طریق اندلس و جنگهای صلیبی به اروپایان تقدیم داشتند، ثانين قبول داریم که اختراعات و اکتشافات توسط اروپایان صورت گرفت، ولی سرمایه کافی و مواد خام، خاصتن پنبه، نیشکر در اروپا پیدایش نداشت، اروپایان از طریق تجارت برده و مستعمره سازی، سرمایه و مواد کافی جهت رشد فابریکات خودرا بدست اوردند، این مردمان دلخواه شما سرمایه بیشماری را از مستعمرات دزدیدند، چنانچه بریتانیا تنها از هند مبلغی در حدود 44 بیلیون دالر را طی دوران استعماری خود دزدیده است، با خون مردمان کشورهای غریب چرخ فابریکات غربی به حرکت در آمدند.کشورهای استعماری اروپایی جنایات بیشماری را ذر برابر مردمان کشورهای شرقی روا داشتند!عقب ماندگی امروزی شرق، و خاصتن فقر و گرسنگی امروزی حاکم در افریقا و اسیا، ناشی از سیاست های استعماری دوستان غربی بشر دوست شما می باشد، سیاست های تجارتی غرب مانع بزرگ رشد کشورهای عقب مانده در جهان امروزی می باشد، اعمال اين سياست هاي به كشورهاي عقب مانده اجازه صنعتي شدن را نميدهد.
جنگهای تحمیلی برای فروش سلاح وتامین منافع غربیان طی 120 سال اخیر باعث مرگ 100 میلیون انسان در جهان گردیده است.
فساد گسترده اخلاقی در غرب پای سیاستمداران و سرمایه داران بزرگ را بمیان کشیده است، فساد آستین مثال کوچک ان می باشد
غربیان برخلاف تصور شما نه به دیموکراسی عقیده دارند و نه هم حقوق بشر! مداخله غرب در امور کشورهای دگر مثل ایران ، عراق، افغانستان، ویزیویلا و ... و کشتار و زخمی شدن بیشتر از 200 هزار نفر در غزه، خط بطلان برین ادعای غربیان و پیروان پوچ مغز انان می باشد،
طرفداری از غرب، نشان دهنده غرب زدگی و بیگانه پرستی اشکارا می باشد.....

>>>   لالام جان تمدن غرب و شرق ندارد تمدن تمدن است همین تمدن را غرب از یونان و روم باستان گرفتند انها از مصر و بابل آنها از سومر و عمورا

>>>   حماقت شرق ابله پرور است و تمدن غرب به نوکری گرفتن ابله های شرق ،
در کشور خود ما که شرق است و مسلمان و دارای تاریخ ۵۰۰۰ ساله و تاریخچه دینی ۱۴۰۰ ساله در طول درازنای این تاریخ می‌بینیم که عوام کالانعام دست ملا می‌بوسد و ملا در سفره خان دست دعا برای طول عمر و صحت کامل خان بلند می‌کند و خان دست حاکم شهر را می‌بوسد و حاکم شهر دست وزیر پایتخت نشین را می‌بوسد و وزیر دست زییس وزرا و رئیس وزرا پای شاه یا رئیس جمهور مطلق العنان را می‌بوسد و رئیس جمهور مطلق الجنان به کاخ سفید می‌رود و ادامه حیات سیاسی اش از ترامپ گدایی می‌کند و در نهایت تمدن شرق گدای سالار تمدن غرب می‌شود و این سلسله ادامه دارد تا کی و تا چه وقت خدا خودش می‌داند اما آنچه که من میدانم این است که تمدن غرب این بار خیل ملا و چلی را به خدمت گرفته تا اساس و بنیان تمدن شرق دین محور را به یک باره گی بر زمین بکوبد و در نهایت بر زمین این تمدن کهن شرق درختان نوباوه پیوندی تمدن رو به زوال غرب را غرس کند و آنگاه یک پا بر گرده شرق و پای دیگر بر گرده غرب اعلان فرعونی کند و خود را خدای زمین بنامد و عربده سر دهد تا اینکه موسی دیگری زاده شود و روز از نو و روزگار از نو ، البته طآنچه من نوشتم خلاصه سریال ده ها هزار سال بعد است ، منتظر پایان سریال نباشید و خدای واحد و مطلق را پرستش کنید و از شر شیاطین انسی و جنی اعوذتین بخوانید و درب خیالات پوچ بی انتها را ببندید که قیامت صغری برای هر فرد جداگانه بر پا می‌شود و بی خبر از راه می‌رسد.

>>>   تمدنی به اسم تمدن غرب وجود دارد.آن چیزی که مشاهده می کنید ثروت غرب است که در اصل با انحصار و غارت و جنگ به دست آمده. حتی امروز با ناو جنگی دزدی دریایی می کنند و اجازه نمی دهند کشورهای مستقل با هم تجارت کنند. اگر این انحصار نبود اگر این زور و تهدید نبود بقیه دنیا هم پیشرفت می کردند و ثروتمند می شدند. تا زمانی که کشورهای دیگر این ثروت و علم و تجارت را نداشته باشند حتی اگر کافر و مشرک و شیطان پرست هم شوند حتی اگر لخت عور و مادرزاد هم شوند هیچ تاثیری در زندگی مردمشان ندارد و اگر بدبخت تر نشوند خوشبخت تر نمی شوند. اگر می بینید مسلمانان مثل سرخ پوست ها و بومیان استرالیا از روی زمین محو نشدند به خاطر تعالیم مقاومتی اسلام و یاری خدا بود.

>>>   آفرین به نظر دهنده 3 واقعا که جواب در خور غرب فرست ها نویشتین این ها قبول نمیکند چون درس غرب فرست ها و حقوق بشر دنباله رو این استعمار است چون این غربی ها هر چی قانون حقوق بشر حقوق تمدن ها حتی سازمان ملل جور کردن برای دیگر کشورها که استعمار ش قانون جلو دهد مگر بر شعر که بر در سازمان ملل این شعر نیست آدمی زا اعضای یک دیگر است که در اصل زیر یک گوهر حال ببینید که غرب فرست شدن بر ملت خود استعمار میزند که خودشان همه چی داشته باشد حال ببینید در اصل ماجرا هم خود غربی ها هم تمام قانون ش استعمار و برده داری است تمام دنیا از دست این 10 درصدی که هم نمیرسه میخواهد حق 99 انسان بخورد شاید 10 درصد هم نرسد فقط 5 یا 6 یا 10 تمام سرمایه های جهان در اختیار داشته باشد من خود با قانون بشر این نه قبول دارم نه هم قبول میکنم اگر حقوق بشر است چرا در آفریقا نیست چرا در حال حاضر در انظار تمام دنیا فلسطین در غزه 200 هزار زخمی و کشته که هفتاد درصد کودکان زنان سالمندان است آیا این قانون که قانون خودشان نیست پس یک چیز است هم غرب هم استادان ه شاگردان ش هم دنباله روان هایش همه غارت گر استن هم دوزد هم تروریست استن هم داعش استن هم بی ناموس است هم بی وجدان استن هم در اصل انسان نیستن

>>>   جناب نویسنده کاملا غرب زده شده.

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است