زنان بدون «روبند» در کابل بازداشت می شوند
تلکس شایعات 
تاریخ انتشار:   ۱۲:۰۷    ۱۴۰۵/۲/۱۵ کد خبر: 200062 منبع: پرینت

ماموران امر به معروف طالبان تعدادی از زنان را به دلیل رعایت نکردن پوشش مناسب، در تایمنی کابل لت‌وکوب و بازداشت کردند.
ماموران طالبان تعدادی از زنان را در بازار سرک دوم پروژه تایمنی به دلیل نداشتن روبند و پوشش مورد نظر این گروه، بازداشت کرده و با خود برده‌اند.

یک شاهد عینی گفت، حوالی ساعت ۵:۰۰ عصر، چهار دختر را به دلیل رعایت نکردن نوع پوشش بازداشت کردند. این شاهد عینی افزود که موترهای ماموران طالبان در روزهای پسین برای نظارت بر پوشش زنان در چندین نقطه این بازار مستقر شده اند.

ویدیویی از لحظه بازداشت یک زن در تایمنی منتشر شده است که نشان می‌دهد که یک مامور طالبان، زنی را که توسط یک مرد همراهی می‌شود، به شدت لت‌وکوب می‌کند. زنی که مورد خشونت قرار می‌گیرد چپن و چادر به سر دارد. به گفته شاهدان، «ماموران زنانه طالبان» او را به دلیل نداشتن روبند یا ماسک لت‌وکوب کرده اند.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
زنان کابل
طالبان
نظرات بینندگان:

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است