صدها مقام امریکایی خواستار لغو طرح انتقال پناهجویان
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۵۳    ۱۴۰۵/۲/۱۸ کد خبر: 200103 منبع: پرینت

بیش از ۶۰۰ مقام پیشین ملکی و نظامی امریکایی، در یک نامه سرگشاده به وزیر خارجه این کشور خواستار لغو طرح انتقال پناهجویان افغان به کشور افریقایی کنگو شده‌اند.
امضاکنندگان در این نامه هشدار داده‌اند که نباید پناهجویان افغان، به‌ویژه افرادی که در جریان جنگ افغانستان با نیروهای امریکا همکاری کرده‌اند، به کشورهایی با وضعیت امنیتی نامطمین منتقل شوند.

این نامه تاکنون از سوی حدود صد سازمان، چهره‌های ارشد نظامی، بیش از ۳۰ سفیر پیشین، چهره‌های مذهبی و صدها کهنه‌سرباز امضا شده است.
به گفته شان ون‌دایور، رییس «افغان ایواک» (نهاد حامی پناهجویان افغان)، چهره‌هایی چون مایک مولن، رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش و استنلی مک‌کریستال، فرمانده پیشین نیروهای بین‌المللی کمک به امنیت (آیساف) در افغانستان نیز این نامه را امضا کرده‌اند.

پیش از این، رسانه‌های امریکا به نقل از منابعی در حکومت ترامپ گزارش داده بودند که امریکا در نظر دارد حدود یک هزار و ۱۰۰ پناهجوی افغان، از جمله ۴۰۰ کودک را از اردوگاه سیلیه در قطر به جمهوری دموکراتیک کنگو منتقل کند. این افراد پس از سقوط کابل به این اردوگاه منتقل شده بودند و وعده دریافت ویزا و انتقال به امریکا را داشتند.
آقای ون‌دایور در مصاحبه با «سی‌ان‌ان» گفت که این پناهجویان «متحدان امریکا» بودند و تاکید کرد که پیام اصلی این کارزار آنها جلوگیری از انتقال آنان به جاهای ناامن است. او افزود که بسیاری از این پناهجویان، از جمله زنان، کودکان و حتی اعضای خانواده نیروهای فعال ارتش امریکا، در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارند.

طبق اطلاعات شان ون‌دایور، بیش از ۱۵۰ نفر از افراد حاضر در کمپ قطر، اعضای خانواده نیروهای فعال ارتش امریکا هستند. به گفته او، بخشی از این افراد پیش‌تر برای طی مراحل بررسی امنیتی به کشورهایی مانند قطر منتقل شده بودند، اما روند انتقال به امریکا پس از تغییر سیاست‌های مهاجرتی این کشور در حکومت ترامپ متوقف شده است.
حکومت ترامپ سیاست کاهش ورود پناهجویان از کشورهای غیرغربی را دنبال می‌کند و افغانستان یکی از کشورهایی است که شهروندان آن در حال حاضر حق سفر به امریکا را ندارند.

کد (8)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
انتقال پناهجویان
آمریکا کنگو
نظرات بینندگان:

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است