سازمان های مدنی: با طالبان تعامل نکنید
 
تاریخ انتشار:   ۱۸:۰۲    ۱۴۰۵/۴/۷ کد خبر: 200437 منبع: پرینت

بیش از ۲۰ سازمان جامعه مدنی در نامه‌ای سرگشاده به «یوهان واده‌فول»، وزیر خارجه آلمان، در جریان سفرش به شهر کیل، خواهان قطع تعامل دولت آلمان با طالبان و اجرای کامل تعهدات این کشور در قبال پذیرش شهروندان افغانستان شدند.

این نامه، روز شنبه، ۶ سرطان، از سوی «هلن راک»، «لینی هینتسه»، از نهاد «افغانستان را فراموش نکنید»، فرنگیس سوگند، و لاوا محمدی از نهاد «مشارکت افغانستانی‌‌ها در ایالت شلسویگ-هولشتاین»، به نمایندگی از سازمان‌های جامعه مدنی به وزیر خارجه آلمان تحویل داده شده است
فرنگیس سوگند، شاعر و فعال حقوق زنان، گفته است که آلمان با آوردن نمایندگان طالبان، به رژیم طالبان مشروعیت می‌بخشد.
او افزوده است که نمی‌توانند در برابر این وضعیت سکوت کنند و به همین دلیل در نامه خود خواهان پایان فوری هرگونه همکاری آلمان با طالبان شده‌اند.

سازمان‌های امضا کننده این نامه، خواهان عدم به رسمیت‌شناسی طالبان، عدم پذیرش و اعتبار بخشی به طالبان به عنوان دیپلمات در آلمان، به رسمیت‌شناختن رفتار طالبان با زنان به عنوان آپارتاید جنستی و قرار دادن حقوق بشر به عنوان اصل غیر قابل مذاکره در قبال مسایل افغانستان شده‌اند.
آن‌ها همچنین از دولت آلمان خواسته‌اند که با گسترش و تسریع برنامه‌های حمایتی برای افغانستانی‌های در معرض خطر، به‌ویژه زنان، افراد کوییر و نیروهای نظامی پیشین، از هرگونه توافق در زمین اخراج پناهجویان خودداری کند.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
طالبان
آلمان
نظرات بینندگان:

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است