کرزی و خلیلزاد در نقش وزیر خارجه طالبان
 
تاریخ انتشار:   ۲۰:۱۵    ۱۴۰۵/۴/۸ کد خبر: 200444 منبع: پرینت

کرزی و خلیلزاد در نقش وزیر خارجه طالبان کار می‌کنند. اصولاً باید وزیر دفاع طالبان و وزیر خارجه این گروه در برابر حملات واکنش نشان دهند. اما آنان خاموش‌اند و کرزی و خلیلزاد مانور وطن‌دوستی می‌دهند.
سروصدای کرزی و خلیزاد در واقع دو هدف را دنبال می‌کند. از یک طرف چون پای پاکستان در بین است، محکوم کردن و تاختن به پاکستان یک نوع وطن‌دوستی‌نمایی است که در میان عوام‌الناس می‌تواند برای کرزی و خلیل‌زاد(دو احیاگر و لابی بزرگ طالبان) محبوبیت ایجاد کند و از جانب دیگر، کمک به طالبان و پر کردن خلای سکوت مرگباری است که این گروه در برابر پاکستان ایجاد می‌کند.

کشته شدن غیرنظامیان در هر جنگی قابل نکوهش است. اما اگر کسی مسوول و عامل حملات پاکستان است، اون طالبان هستند. وقتی یک گروه توان دفاع از کشور را ندارد نباید رفتاری در پیش گیرد که موجب حمله دیگران به مردم شود. حمایت از تی تی پی و رفاقت با هند، سبب حملات پاکستان است.
کرزی و خلیلزاد اگر مردند و مردم دوست و وطن‌دوست، باید باید از طالبان بخواهند که یا به حمایت از تروریزم بین‌المللی پایان دهند یا از کشور دفاع کنند. وقتی این دو نفر این را گفته نمی‌توانند و یا نمی‌خواهند بگویند، باید سکوت کنند. ملا یعقوب حرف بزند. متقی حرف بزند. ملا هبت‌الله حرف بزند. اینها از ترس پاکستان خاموش‌اند.

باور من این است که کرزی و خلیلزاد به طالبان می‌گویند که شما خاموش باشید ما حرف می‌زنیم. برای کرزی و خلیلزاد حفظ حاکمیت قبیله‌ای مهم است. آنان به طالبان می‌گویند که در برابر پاکستان حرف نزنید که بیشتر مغضوب واقع نشوید.

نورالله ولیزاده


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
کرزی خلیلزاد
وزیر طالبان
نظرات بینندگان:

>>>   اصلا گناه این حملات پاکستان بالا ان دزدان و چور گران سال 71 باز میگردد چرا که به خاطر رسیدن به قدرت تمام اسلحه وطن را برای دشمن تحفه دادندو این کشور را به گفته پاکستان خلح سلاح کردند تا کدام زمان این گشور زیر اثر ای اس ای باشد پاکستان حق ندارد که بگوید افغانستان با کی دوست و با کی دشمن باشد
زمانی است که ما خود را گرو کنیم اسلحه مدرن بدست اوریم و جواب بدهیم از اتم ان نترسیم زیر افغان نمی ترسد و از گروپ های ضد پاکستان حمایت مادی و معنوی نمایم فتح

>>>   خلیل زاد مزدور امریکاست و طالبان مزدور خلیل زاد پس طالبان برده و عساکر ارزان امریکا هستند که فردا مورد استفاده قرار خواهند گرفت. روسیه و چین شاید ازین معاملات پشت پرده آگاه باشند و خود را به نادانی زنده اند. خلیل زاد و کرزی معمار مرحله دوم امارت طالب اند.
طالبان را سازمانهای جاسوسی و استحباراتی منطقه و جهان حمایت میکنند و افغانستان مرکز افراطیت، تروریزم، ظلم، استبداد و تاریک ترین نقطه جهان شده است. این یک مثال منفی، بسیار نفرت انگیز، قرون وسطی ئی و مسخره است که برای جهان یک الگوی عصر حجر و قرون وسطی در عصر جدید است. ذهن طالب را سازمانهای جاسوسی غرب به کمک آی اس آی پاکستان ساخته است. ریشه آن را سازمان جاسوسی انگلیس در هند گذاشته است که یکی از نتائیج آن تشکیل پاکستان بود و طالب فرزند ناخلف افراطیون پاکستان است. روشنفکران افغانستان در دوره قبلی زندگی میکنند و از تحولات اخیر دور اند. باید افغانستان، منطقه و جهان را امروز شناخت و برای افغانستان راه حل عملی طرح کرد.

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است