| این گروه، هرگز اصلاح پذیر نیست و با هیچ منطق و مذاکرهای، از جنایات خود دست برنخواهد داشت | ||||
| تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ ۱۴۰۵/۶/۱۶ | کد خبر: 200855 | منبع: |
پرینت
|
|
«برادران اهل تشیع! این گروه، دشمن مشترک همهٔ ماست»
برادران عزیز و غیور اهل تشیع! ای کسانی که در مکتب عاشورا، شهادت را آموختید و غیرت و مقاومت را از حسین (ع) به ارث بردید!
امروز، گروه تروریستی طالبان، دروازهٔ خاتم الانبیین را بسته است؛ مکانی که نه تنها متعلق به شما، بلکه میراث معنوی تمام افغانستان بود. این اقدام، نشانهٔ روشنی از سیاست سازمان یافتهٔ طالبان برای حذف تدریجی شیعیان از صحنهٔ اجتماعی و فرهنگی این کشور است. دیروز، شهرک جبرئیل در هرات مورد تهدید قرار گرفت و فردا، نوبت به شهرک حاجی نبی در کابل و سپس مناطق دیگر خواهد رسید. این یک نقشهٔ منظم و هدفمند است که در آن، هیچ قوم و مذهبی در امان نخواهد بود.
شیخ آصف محسنی، یکی از رهبران برجسته و شخصیت های علمی و تحقیقاتی جهان تشیع، نماد علم و تقوا بود. او با تألیفات و تحقیقات خود، چهرهٔ درخشانی از اسلام ناب محمدی را به نمایش گذاشت. اما امروز، طالبان، میراث او و تمام شیعیان را هدف گرفته است. آنها نه تنها به دنبال تخریب مکان های مذهبی، بلکه به دنبال نابودی هویت و حضور اجتماعی شیعیان هستند.
برادران تاجیک، ازبک، ترکمن، هزاره و تمام اقوام دیگر! من این گروه تروریستی را از شما بهتر می شناسم. خداوند متعال در قرآن میفرماید: ﴿یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُم مِّن ذَکَرٍ وَأُنثَىٰ وَجَعَلْنَاکُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا﴾ (حجرات، ۱۳)؛ یعنی ای مردم، ما شما را از مرد و زن آفریدیم و شما را قبیله قبیله قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید. اما این آیه، هرگز به معنای برتری یک قوم بر قوم دیگر نیست. من که از قوم پشتون و تبار نورزی هستم، با تمام وجود گواهی می دهم که طالبان، برای ما نیز رحمی نداشتند. آنها افراد ما را به شهادت رساندند، زمین های میراثی ما را غصب کردند و بیشترین جفا را در حق ما روا داشتند. پس بدانید که این گروه، نه تنها دشمن شما، که دشمن همهٔ اقوام و مذاهب است.
آن عده از برادران اهل تشیع که هنوز در کنار این گروه هستند، مانند نظری و امثال او، باید هرچه سریعتر صف خود را از این گروه جنایتکار جدا کنند. زیرا این گروه، یک پروژهٔ سازمان یافته برای حذف اقوام و مذاهب مختلف است و ادامهٔ همکاری با آنها، نه تنها به سود شما نیست، بلکه شما را نیز در معرض خطر نابودی قرار میدهد. امروز، دیر یا زود، نوبت به شما نیز خواهد رسید.
راه حل، جز قیام ملی و مبارزهٔ مسلحانه با طالبان، هیچ راه دیگری وجود ندارد. این گروه، هرگز اصلاح پذیر نیست و با هیچ منطق و مذاکرهای، از جنایات خود دست برنخواهد داشت. تنها راه نجات، اتحاد همهٔ اقوام و مذاهب، زیر یک پرچم و با یک هدف است: نابودی طالبان و آزادی افغانستان.
مردم غیور افغانستان! از هر قوم و مذهبی که هستید، دست در دست هم دهید و علیه این گروه وحشی قیام کنید. تاریخ، از شما خواهد پرسید که در برابر این ظلم چه کردید. امروز، روز تصمیم است، روز اتحاد است، روز قیام است.
عبدالستار «حسینی»